Şairnevi İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi bilgi, beceri ve sosyal yönden çağdaş ve ulusal değerler doğrultusunda yetiştirerek, ilçenin ve ilin önde gelen okulları arasında yer almak, adımızı her alanda duyurmak.

Misyon: Atatürk İlke ve inkilaplarına bağlı, içinde bulunduğu toplumun ferdi olmaktan gurur duyan, ana dilini kurallarıyla üst düzeyde kullanabilen, öğrendiği bilgiyi kullanma gücüne sahip, sosyal becerilerle donanmış ve etkin iletişim kurabilen, kendine güveni tam, paylaşmayı bilen ve takım ruhuna inanan bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar: 1-Beslenme Dostu Okul 2-Beyaz Bayrak 3-Okulum Temiz 4-Sıfır Atık

Saatler: 07:50-12:50
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler: Folklor Kursu, Satranç Kursu, Futbol Kursu
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2021/2022 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Döneminde e Twinning proje çalışmaları başlamıştır.

WEB - https://sairneviilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Ferah Sokak No 5 Malkara / Tekirdağ

Yerleşim Yeri -

Adres - Yeni Mahalle Ferah Sokak No 5 Malkara / Tekirdağ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık :Okulumuz ilçe merkezinde olup,Malkara´nın Tekirdağ´a uzaklığı 60 km´dir.